Administrationssystem.se
ANDHOL - Företaget bakom de webblösningar som används på sidorna

Anpassat för Friskis&Svettis

ANDHOL har utvecklat ett system som är anpassat för de lokala föreningarna inom Friskis&Svettis. Detta system kombinerar den grafiska editorn som låter administratören skapa egna sidor, med en unik möjlighet att i sin struktur infoga färdiga funktioner för nyhets- och schemahantering, gästbok, bildarkiv med mera. Dessutom finns ett komplett Intranet för föreningens funktionärer. Största styrkan är att man kan låta funktionärerna bidraga till en uppdaterad sida genom att låta dem fylla i sina egna uppgifter och om så önskas ladda upp egna bilder.

Mer information

Kontakt ANDHOL för mer information, eller ta en titt på någon av de referenssidor som finns länkade till höger. Nedan kan du även välja att se ett bildspel som visar ett antal bilder som exemplifierar funktionrerna i systmet.

Bildspelet kommer inom kort...

Referenskunder F&S
F&S Lidköping
Lidköping kör en standardiserad lösning och har valt att inte infoga någon gästbok i strukturen (detta val gör administratören själv)
Besök F&S Lidköping
F&S Eskilstuna
Eskilstuna kör på en modifierad lösning med annan layout, samt ett antal specialfunktioner såsom intern bokning av resurser med mera.
Besök F&S Eskilstuna
F&S Ängelholm
Ängelholm har valt att inte ha funktioner för Gästbok, Passbeskrivningar med mera.
Besök F&S Ängelhom
F&S Trollhättan
Trollhättan var första förening att köra systemet. Systemet byggdes utifrån Trollhättans behov och har sedan expanderats.
Besök F&S Trollhättan
Dokument